Sikkerchat.dk

Del dine oplevelser

Det Kriminalpræventive Råd Red Barnet

Del dine oplevelser

Har du oplevet noget på nettet, du gerne vil dele med andre? Så vil vi gerne vise din historie her.
Måske er det en sjov oplevelse eller måske kan den hjælpe andre til at finde en løsning på et problem?

Skriv fx
• Hvad der skete
• Hvad nettet/mobilen betød for oplevelsen
• Hvad du gerne vil sige til andre

Send din historie til: sikkerchat@redbarnet.dk
Du må gerne være anonym.

Her kan du læse om andres oplevelser på nettet og mobilen:

 

September 2012

Jeg kender en 10 årig pige som har oplevet en meget ubehalig situation. Hun sad en dag på Habbo som er et chatrum. Hun kom i kontakt med en dreng. De skrev sammen, det begyndte lige så stille at udvikle sig til at drengen begyndte at skrive nogle ubehalige ting til pigen, og spurgte om de skulle mødes og det havde hun det ikke så godt med. Hun spurgte mig til råds om hvad hun skulle gøre. Jeg sagde til hende at hun skulle forlade chatrummet, og at hun skulle lade være med at svare ham tilbage.
Hun hørte på mig og lod chatrummet være.
Godt råd:
Lad vær' med at give jeres nummer ud til nogen på nettet, fordi at det kan hurtigt udvikle sig til nogle ubehagelige situationer.

------------


Hej sikkerchat,
 
Jeg er en pige på 13 år, og jeg var på ferieophold hos min gode veninde.
Vi kedede os så vi besluttede os for at gå på omegle (chatroulette).
Der kom en masse klamme gamle mænd der onanerede på cam, dem gik vi væk fra.
På et tidspunkt kom der en sød dreng op på skærmen, Han er næsten 16 og hed James og boede i Skotland.
vi snakkede længe med ham og efter noget tid spurgte vi om hans skype så vi kunne holde kontakten.
og han gav os den så.
næste dag lavede han en gruppe samtale men en anden gut han hed Ron som også boede Skotland og var James's bedste ven.
så blev vi gode venner med Ron, specielt mig vi begyndte at flirte lidt og han skrev til mig på et tidspunkt "i wish i was with you right now i would just hold you around the hips and kiss you". jeg følte mig som verdens lykkeligste pige. efter nogle måneder var vi bare bedste venner.
så mødte vi Micheal fra Irland gennem Ron ham og min veninde blev forelsket. de har dog stadig en flirt den dag idag og han har tænkt sig at flytte til Danmark for hendes skyld og han han har nu lige fået en tatovering med deres 2 yndlings pokemons og vi er alle stadig den bedste 5 kløver i verden!!!:D
 
k.h pigen der synes at det er fedt at finde venner på chatroulette:D

 

--------------------

 

 


Tidligere
”Nogle af mine venner gik ind på min facebook profil og skrev til mine forældre at de var rigtig dumme. Så fik jeg stue arrest og det var slet ikke min skyld, for jeg havde ikke selv gjort det. Det blev jeg rigtig sur over.”

”Der var en gang på facebook, hvor der var en der ansøgte om venskab. Så viste det sig, at det var en mand som havde en profil med nogle nøgenbilleder af sig selv og havde alle mulige sexede pigebilleder. Det var ubehageligt, så blokerede jeg ham.”

”Der var en som havde mistet alle sine numre og så skrev han på sin væg, at folk skulle skrive deres nummer til ham. Så var der mange som bare skrev deres nummer på hans væg. Det synes jeg ikke man skal gøre, jeg synes man skal skrive det i en besked”.

”Jeg har prøvet at nogle drenge skrev noget grimt til mig, og så blev jeg så sur! Jeg tog et billede af det, de havde skrevet, og så lagde jeg det ud så alle folk kunne se det. Det endte faktisk med, at de sagde undskyld, fordi alle begyndte at skrive til dem og sige, at det var rigtig barnligt, det de havde skrevet.”

"En pige var kæreste med en dreng. Pigen skrev sammen med andre drenge, og det fandt hendes kæreste ud af, og så slog han op. Han havde nøgenbilleder af hende på mobilen, som han lagde ud på nettet, for at gøre grin med hende, efter de havde slået op".

”Jeg bliver glad når nogen skriver noget sødt til mig på hendes væg. Det gør mig glad at andre kan se det.”

”Jeg prøvede, at der var en pige som misforstod noget jeg havde skrevet til hende. Det vidste jeg ikke før jeg så hende IRL og fandt ud af at hun var sur på mig. ”

”Jeg har fået en ny ven som jeg ikke kendte i forvejen. Det var rent tilfældigt fordi vi havde det samme navn og så blev vi venner på facebook. Hun bor i Italien så vi har aldrig mødt hinanden. Vi skriver sammen hver dag. Jeg synes det er mærkeligt at vi aldrig har mødt hinanden, men vi har set billeder af hinanden.”


Billede